Kiskunhalason évek óta városi elismeréseket osztogatnak ki a legszebb házak tulajdonosainak. Egy-egy díjazott épületnél sokat nyomhat a latba a szépen kivitelezett kerítés és kapu is. Sokan nem tudják hogy a míves kovácsoltvas kapuk, rácsok a kiskunhalasi Virág utca egy kis műhelyében készülnek.


„ A kezem alól kikerült munkák nem csak Halason, hanem a környező településeken is díszítenek otthonokat. Budapesten, Kecskeméten, Baján, Bácsalmáson, Csikérián, Üllésen, Bordányban, Kiskundorozsmán, Jánoshalmán, vagy épp Katymáron is megtalálhatók a munkáim.
Nem csak a kereskedelmi forgalomban kapható előregyártott elemekből rakom össze a tárgyakat, hanem szálanyagból is dolgozom. A megrendelőim is gyakran hoznak egyedi elképzeléseket, de akad, aki a mintakollekcióból választ.
A korrózió ellen úgy védekezünk, hogy a kész munkadarabokat horganyfürdőben megmártjuk, így a fémből készült kapuk élettartama jelentősen megnő.”


A horganyzás összefüggő – átlagosan 100 mikron nagyságú – fémréteget biztosít, amely meggátolja, hogy az anyag korrodálódjon.


45 éve foglalkozom a fém megmunkálásával, 20 éve vezetem sikeres vállalkozásomat. Egyéb lakatosipari munkákat valamint fémszerkezetek gyártását is vállalom. A képgalériákban található mintákon kívül bármilyen egyéni elképzelést is megvalósítok.

Az ország bármely településéből szívesen veszek fel megrendelést !

 

KAPCSOLAT

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

tel: +36 77 422 904

+36 20 3639 667

Toogle Right
faburkolat007.jpg